Concentrate & GOGO

Awareness

In de zomer van 2016 reisde het team van Concentrate-hosts met GOGO naar de Portugese Algarve. Bobbie, Monica, Thomas, Kaj en Nanne hebben zich heerlijk misdragen in het feestelijke Albufeira. In de online series ‘Concentrate Op Vakantie’ en ‘Villa Concentrate’ maakten de influencers een fantastische vakantie mee en beleefden hilarische momenten.

In ‘Concentrate op Vakantie’ stonden zon, zee, strand en feestjes centraal. GOGO werd op een natuurlijke wijze verweven in de reguliere content van Concentrate. De belevenissen van de hosts op hun vakantie werden door fans gevolgd via Facebook, Instagram en Twitter. Ook werd een unieke Snapchat-campagne ingezet. Met verschillende interactieve Snapchat-challanges waren meer dan 6000 jongeren iedere dag intensief betrokken.

In het tweede online seizoen ‘Villa Concentrate’ nodigde het team van Concentrate hun vrienden Maan en Ruud Feltkamp uit om twee dagen vakantie te vieren bij hen in de villa. De vakantie zorgde voor spraakmakende challenges, gezelligheid op de leukste hot-spots van Albufeira en goede gesprekken. Door het tweede seizoen in de winter online uit te zenden, in de periode van eind december 2016 t/m begin februari 2017, wakkeren zij het vakantiegevoel weer aan bij de jongeren voor het nieuwe boekingsseizoen.

GOGO en Concentrate passen perfect bij elkaar qua doelgroep. Het thema 'vakantie' bood Concentrate de mogelijkheid om zomerse content te creëren die spot on was. Concentrate is een ideaal platform om de top of mind awareness van party, onbezorgde vakantie en toffe mensen rondom het merk GOGO te verhogen. Het team zette altijd een stapje extra op locaties waar zij feest vierden en GOGO maakte met haar enthousiaste reisleiders het verschil tussen een normale en een geweldige vakantie.

De zomereditie ‘Concentrate Op Vakantie’ behaalde op YouTube 1 miljoen views, op Snapchat gemiddeld 6000 views per snap, een uitkijkpercentage boven de 95% en een totaal aantal views gemiddeld 120.000 per dag! Benieuwd naar hoe het er in Albufeira aan toe ging? Bekijk het seizoen op YouTube! 

Website YouTube