Anna Nooshin
Lifestyle
Over
Sinds april 2015 heeft Anna Nooshin haar eigen YouTube-kanaal. Hier geeft ze wekelijks een kijkje in haar persoonlijke leven aan de hand van een vlog en plaatst ze een fashion-, lifestyle- of beauty-video. Ook op Instagram is Anna ontzettend populair, hier bereikt ze meer dan zeven miljoen vrouwen per week. Sinds 2016 heeft Anna ook een contract met RTL. Ze schuift wekelijks aan bij RTL Boulevard als lifestyle-expert, is jurylid van Hollands Next Top Model en heeft ook deelgenomen aan Expeditie Robinson 2016.
Samenwerking
Anna Nooshin is een selfmade woman en kent vele kanten: ze is een ijzersterke onderneemster, modeblogger, auteur, tv-host, YouTube-ster, lingerieontwerpster, actrice en presentatrice. Ze heeft een ongeremde drive en bruisende creativiteit. Anna werkt graag samen met mooie merken en denkt graag zelf mee met klanten voor het beste resultaat.
YouTube
206.154 YouTube subscribers
24.214.833 views
Instagram
Best of Anna Nooshin
Anna Nooshin is een selfmade woman en kent vele kanten: ze is een ijzersterke onderneemster, modeblogger, auteur, tv-host, YouTube-ster, lingerieontwerpster, actrice en presentatrice. Anna heeft in no time een indrukwekkende carrièresprong gemaakt.
YouTube