Anna Nooshin
Lifestyle
Over

Sinds april 2015 heeft Anna Nooshin haar eigen YouTube-kanaal. Hier geeft ze wekelijks een kijkje in haar persoonlijke leven aan de hand van een vlog en plaatst ze een fashion-, lifestyle- of beauty-video. Ook op Instagram is Anna ontzettend populair, hier bereikt ze meer dan zeven miljoen vrouwen per week. Anna is inmiddels een veel gezien RTL-gezicht: ze schuift wekelijks aan bij RTL Boulevard als lifestyle-expert, is presentatrice van Hollands Next Top Model en ook van Curvy Supermodel, en ze heeft deelgenomen aan Expeditie Robinson 2016.

Samenwerking

Anna Nooshin is een selfmade woman en kent vele kanten: ze is een ijzersterke onderneemster, modeblogger, auteur, tv-host, YouTube-ster, lingerieontwerpster, actrice en presentatrice. Ze heeft een ongeremde drive en bruisende creativiteit. Anna werkt graag samen met mooie merken en denkt graag zelf mee met klanten voor het beste resultaat.

Sales: Falke van der Zander - 06 1208 6245
Stuur Falke een e-mail

Partner Manager: Jonathan Berhane - 06 2485 8993
Stuur Jonathan een e-mail

 

YouTube
276.386
49.784.441 views
Instagram
Best of Anna Nooshin
Gossip is weer terug! Deze week zijn de super lieve lovebirds Montell & Sanne te gast bij Anna. Sinds HNTM 2017 hebben Sanne en Montell een relatie en zijn ze niet meer van elkaar weg te slaan.
YouTube