Blonde Tigers
Fashion, Beauty, Lifestyle & Travel
Over

BLONDE TIGERS zijn de twee zussen Elise en Vita Boers. Ze wonen samen in Amsterdam en delen hun dagelijks leven met de wereld op hun succesvolle YouTube-kanaal en Instagram-accounts. Beide dames woonden meer dan drie jaar in New York City en verhuisden terug naar Amsterdam tijdens de zomer van 2016. Elke werkdag plaatsen zij een vlog en elke zondag een extra video op hun videokanaal. Zij vloggen over fashion, beauty, lifestyle en travel.

Samenwerking

Vita en Elise van BLONDE TIGERS zijn twee creatieve en breed in te zetten creators. De dames zijn reislustig, weten veel van mode en lifestyle, komen op de leukste plekken en hebben een trouwe following in de doelgroep vrouwen. De meiden werken graag samen met mooie merken en denken ook mee met klanten voor het beste resultaat.

Sales: Falke van der Zander - 06 1208 6245
Stuur Falke een e-mail

Partner Manager: Fabiana Broer - 06 2285 4112
Stuur Fabiana een e-mail

 

YouTube
38.774
12.552.000 views
Instagram
Best of Blonde Tigers
Wij zijn Elise Boers en Vita Boers, twee zusjes uit Amsterdam. We hebben van 2013 tot en met zomer 2016 in NYC gewoond, dus veel vlogs zijn opgenomen in NYC. Ons kanaal is een mix van fashion, beauty, travel en lifestyle. Altijd met humor. Voor onze showreel scroll door naar 0.45 minuut.. xx
YouTube