Touzani TV
Sport
Over

Soufiane Touzani is professioneel straatvoetballer en koning van de hooghoudtrucs. Sinds 2002 is hij al een hit op YouTube, waar hij zijn voetbalkunsten vertoont en bijvoorbeeld bekende voetballers als Ronaldo interviewt.

Touzani (1986) voetbalt al sinds jonge leeftijd op straat en werd gescout door Feyenoord, waarna hij later overstapte naar de toenmalig profclub HFC Haarlem. In 2002 werd er scoliose bij hem geconstateerd, een ernstige vergroeiing aan de wervelkolom. Na een operatie mocht hij alleen nog ballen hooghouden en bekwaamde zichzelf in diverse unieke hooghoudtrucs.

In 2002 nam een vriend een filmpje op van zijn voetbalkunsten, dat een hit werd op YouTube en meer dan 100 miljoen views behaalde. In 2005 kreeg hij een rol in het computerspel FIFA Street en trad met zijn kunsten op bij voetbalclubs en bedrijven. Zijn video's werden een succes en al gauw behaalde hij meer dan een half miljoen abonnees op YouTube en 1,1 miljoen volgers op Instagram. Naast vloggen is Touzani ook geregeld te zien op TV.

Samenwerking

Soufiane Touzani heeft een bijzondere carrière en bereikt een flinke doelgroep dat geïnteresseerd is in voetbal en Soufiane's integere manier van vloggen. Zijn video's worden gemiddeld twee miljoen keer bekeken. Qua samenwerking werkt hij graag samen met merken die bij hem als persoon passen en draagt graag zijn creativiteit aan bij de klant.

Sales: Laurence Janssen - 06 5330 8425
Stuur Laurence een e-mail

Partner Manager: Jonathan Berhane - 06 2485 8993
Stuur Jonathan een e-mail

 

 

YouTube
665.161
112.680.277 VIEWS
Instagram
Best of Touzani TV
In FOOTBALL CHALLENGE vs CRISTIANO RONALDO interviewt Soufiane Touzani Christiano Ronaldo in zijn huis. Samen doen ze een aantal hooghoudtrucs. De video is al meer dan zes miljoen keer bekeken.
YouTube