Nienke Plas
Entertainment
Over

Op maandag in de Shitty Diary om 16:00 en als extraatje dropt ze zo nu en dan een weekbreaker, die ze HAHALOG noemt. Dit is een video waarin ze alles in één adem uithoest, zonder tussendoor naar lucht te happen. Hierin doet ze ongeveer het tegenoverstelde van de rest van vloggend Nederland. Nienke maakt (harde) grappen, neemt je mee in het échte leven en schroomt niet een goed geplaatste krachtterm te gebruiken. Denk aan stand-up, maar dan met een online publiek.

Naast online presenteert Nienke sinds kort ook op tv. Ze is een van de drie gezichten van ‘Zon Zuipen Ziekenhuis: Hier Is Het Feestje’, op RTL 5.

Samenwerking

Nienke is een creatieve, humoristische en hysterische content creator. Ze heeft een trouwe following, die haar waarderen om wie ze is. Voor adverteerders biedt zij een breed scala aan mogelijkheden en ze denkt graag mee met de klant.

Sales: Laurence Janssen - 06 5330 8425
Stuur Laurence een e-mail

Partner Manager: Marije van Weert - 06 174 375 39
Stuur Marije een e-mail

 

YouTube
240.912
34.728.994 views
Instagram
Best of Nienke Plas
Alsof ik een klysma heb gehad, compleet leeggelopen van de spanning. Maar dat mag, zolang het toilet maar in de buurt is. Auditie voor een film rol en mijn eerste comedy optreden houden een mens wel slank. Deze week lijkt het bedienend personeel in Amsterdam ons compleet te ontlopen en vliegen we ook nog op het einde even naar Oostenrijk om in het Q-Hotel los te gaan!
YouTube