StukTV
Entertainment
Over
De vrienden Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens zijn de trotse bezitters van hét grootste online entertainmentkanaal van Nederland. De heren trakteren meer dan 1,6 miljoen abonnees iedere week met spraakmakende video’s die maar liefst 12 miljoen views per maand behalen op YouTube! Bizarre situaties gegarandeerd.
Samenwerking
Een partnership met deze heren verzekert merken een enorm bereik onder millennials. Vereisten: uitdagende opdrachten of spannende formats, een goede sponsorfit en ruimte voor de niet te evenaren StukTV-humor.

Sales: Bob ten Berge - 06 5512 4554

Stuur Bob een e-mail

Partner Manager: Jonathan Berhane - 06 2485 8993

Stuur Jonathan een e-mail

YouTube
1.646.687 YouTube subscribers
546.514.564 views
Instagram
Best of StukTV
Een van de formats van StukTV is ‘Het Jachtseizoen’. Hierin openen StukTV bazen Giel, Thomas en Stefan iedere week de jacht op een bekende Nederlander. De eerste vier voortvluchtige boeven van deze serie zijn niemand minder dan de wereldbekende YouTube-sterren Nikkie de Jager van NikkieTutorials en Kwebbelkop, en de Nederlandse rappers Jonna Fraser en JeBroer. Gehuld in een opvallend oranje gevangenis-overall en met een voorsprong van twintig minuten, moeten zij zonder geld of telefoon proberen uit handen te blijven van de mannen van StukTV. Elke tien minuten stuurt een GPS-tracker de locatie naar Giel, Thomas en Stefan, die beschikken over een snelle bus gevuld met alle mogelijke communicatiemiddelen en een drone. Lukt het de boeven om vier uur lang voortvluchtig te blijven?
YouTube