Vera Camilla
Beauty
Over

Vera Camilla is een beauty vlogger en heeft behalve een passie voor beauty, schrijven en muziek ook veel liefde voor shoppen, lezen, social media, actiefilms en afspreken met vriendinnen. Ze is verliefd op het leven en alles wat het te bieden heeft. Live life to the fullest! Ze is rode lipstick, snorrendraagster, blond met een slag, heeft zelfspot, een harde lach, Instagram verslaafd en Facebook n00b, Drake, Aaliyah, The Weeknd en Frank Ocean fangirl, Arnhems met een errrrr, mooie tassen, high waisted jeans en sneakers.

Samenwerking

Vera Camilla werkt fulltime voor veracamilla.nl en haar bijbehorende kanalen. Ze maakt zelf haar video’s, foto’s en artikelen. Ze heeft een trouwe following op het gebied van beauty en denkt graag mee met de klant over leuke campagnes en samenwerkingen.

Sales: Falke van der Zander - 06 1208 6245
Stuur Falke een e-mail

Partner Manager: Jonathan Berhane - 06 2485 8993
Stuur Jonathan een e-mail

 

 

 

 

YouTube
287.631
70.097.881 VIEWS
Instagram
Best of Vera Camilla
Welke maat heb ik, welke maten kleding koop ik? Waar let ik op als ik kleding koop voor mijn curvy figuur? Ik vertel en laat alles zien in de shape shoplog inclusief modeshow (try on's) Met de merken: Samsoe Samsoe, Scotch & Soda, Repeat Cashmere, Acne Studios, Michael Michael Kors, Dsquared2.
YouTube