Jeroen & Co
Entertainment
Over

Jeroen & Co. is een creatief kanaal dat draait om Jeroen Holtrop en zijn vrienden Tim en Brandon. Ze maken alle video's met zijn drieën. Jeroen is vooral degene die voor de camera staat. Hij is de grappige en uiterst scherpe presentator die alle video’s presenteert. De jongens maken entertainment en werken met een aantal zelfbedachte formats. De bekendste hiervan zijn de 'Recordshow', 'Bekend' en 'Vermomd', en 'De Pijnbank'.

Samenwerking

Alle video's van Jeroen & Co. zijn onwijs enthousiast, humoristisch en strak gemonteerd. Daarnaast kunnen ze goed in videoconcepten denken en zijn ze daarom een erg interessante partij. Van een wereldrecord omtrent een merk tot aan een volledig nieuw programma-format. Jeroen & Co. heeft alles in huis voor een op maat gemaakt en volledig geproduceerd videoconcept.

Sales
: Laurence Janssen - 06 5330 8425
Stuur Laurence een e-mail

Partner Manager: Marije van Weert - 06 174 375 39
Stuur Marije een e-mail

 

YouTube
227.061
3.543.873 views
Instagram
Best of Jeroen & Co
Wij zijn Jeroen & Co. Een kanaal dat draait om Jeroen en zijn vrienden Tim en Brandon. We maken meerdere series en we uploaden elke maandag om 16:00 uur. Vergeet niet te abonneren, want dan zie je altijd onze nieuwste video!
YouTube