Xelly Cabau van Kasbergen
Beauty
Over

Xelly Cabau van Kasbergen (Ibiza, 16 mei 1988) is Beauty Expert, YouTuber, Hairstylist en Make-up Artist.

Met een missie om iedere vrouw het gevoel te geven mooi en aantrekkelijk te zijn, begon Xelly haar carrière. Met haar aanstekelijke enthousiasme geeft ze op haar YouTube kanaal belangrijke tips en trics betreft het thema make-up en haarstyling.

Voor shoots en shows reist Xelly de hele wereld over en haalt ze haar inspiratie overal vandaan. Xelly is de visagiste en haarstyliste van vele celebrity’s als Sylvie Meis, Nicolette van Dam, Yolanthe Sneijder Cabau en Lieke van Lexmond.

In 2016 verscheen haar eerste boek Make-up, een bestseller. In dit boek geeft ze tips voor een verzorgde huid, gezonde lifestyle en stralende make-up.  Haar tweede boek, Hair (2017),  is ook een feit. Hierin vertelt ze alles over hoe je het beste uit je haar kunt halen.

Samenwerking

Sales: Falke van der Zander - 06 1208 6245
Stuur Falke een e-mail

Partner Manager: Marije van Weert - 06 174 375 39
Stuur Marije een e-mail

 

 

 

YouTube
58.128
4.945.809 VIEWS
Instagram
Best of Xelly Cabau van Kasbergen
Heerlijk dat het zonnetje weer langzaam doorkomt niet? Ik kreeg daarom enorm veel vraag naar of make-up in de zon nu slecht is of niet. Ik leg je in deze video uit wat er slecht aan is maar vooral waarom je het juist wel zou moeten/kunnen dragen! Ik vertel je ook hoe je een flashback voorkomt.
YouTube