Jamie Li
Fashion, Beauty & Lifestyle
Over

Jamie is beauty- en modejournalist, maar vooral bekend om haar vlogs op YouTube, waarin ze een hilarisch maar schaamteloos eerlijk kijkje geeft in haar hectische leven als moeder, zakenvrouw, vlogster en stijlexpert. Sexy, but tired. But sexy. was haar spraakmakende debuut. In juli 2019 is haar tweede boek No Filter uitgebracht, met hierin de rauwe gedachten van het leven van Jamie buiten de camera.

Jamie's hart gaat sneller kloppen van programma's maken, verhalen vertellen en is daarom vroeg betrokken bij het proces voor het opzetten van een succesvolle campagne. Haar content richt zich voornamelijk op haar grootste interesses, fashion (styling), beauty, human interest, celebrities/showbizz en muziek. 

 

Samenwerking

Partner Manager: Fabiana Broer 

+31 (6) 22854112

Stuur Fabiana een e-mail

YouTube
47.5K
9.129.931 Views
Instagram
Best of Jamie Li
Iedere maandag om 17:00 plaatst Jamie een nieuwe video. Naast deze wekelijkse vlogs zijn er op haar kanaal ook andere formats te zien zoals, "Jamie blijft plakken" waarin ze één dag mee loopt met een interessante BN'er en ze precies alle onverwachte en echte beelden weet te schieten. Wie zijn deze personen nu echt? Jamie laat jouw dat op haar unieke manier zien.
YouTube