OnneDi
Vlogger
Over

OnneDi is hét online kanaal voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Met authentieke, toffe en vooral humorvolle content entertaint, informeert & inspireert Dionne haar doelgroep. OnneDi heeft een duidelijk authentiek karakter, waar meisjes (58%) maar óók jongens (42%) graag naar kijken.

Samenwerking

Deze populaire chick is gek op tattoos, toffe pruiken, haar hondje Dolly en leuke dingen doen met haar vrienden. In het format 'Leuk of Meuk' test Dionne iedere vrijdag een nieuw product, zoals het nieuwste speelgoed, haarverf, slijmkit of een bordspel. Het garandeert langdurig veel aandacht voor het product en een sterke beeldvorming. Wat wel goed is om te weten is dat Dionne alleen een positieve video als zij het product daadwerkelijk goed vindt! Kortom: voor een jonge doelgroep zijner veel aanknopingspunten voor een creatieve samenwerking.

Sales: Laurence Janssen - 06 5330 8425
Stuur Laurence een e-mail

Partner Manager: Jonathan Berhane - 06 2485 8993
Stuur Jonathan een e-mail

 

 

YouTube
792.048
195.849.718 views
Instagram
Best of OnneDi
Dionne houdt van zingen, gek doen, vloggen en alles wat maar met creativiteit te maken heeft. Iedere dinsdag en vrijdag uploadt ze nieuwe video’s over haar leven, entertainment, beauty en muziek. De best bekeken video van Dionne: het testen van de Frozen Magische Ijshandschoen van Disney. Is het Leuk of is het Meuk?
YouTube