Kaj Gorgels
Entertainment
Over

Kaj Gorgels is een rasechte video-ondernemer. Hij staat bekend om zijn ongeremde drive, bruisende creativiteit en briljante ideeën. Qua persoon is hij een echte avonturier en schroomt ook niet om grenzen op te zoeken. Dit in combinatie met zijn nuchtere persoonlijkheid en goud eerlijke mening, maakt hem de vaandeldrager van authenticiteit. Kaj is in Nederland doorgebroken door zijn video’s ‘Kaj’s Typetjes’ op Facebook, Instagram en YouTube, die soms wel meer dan een miljoen keer bekeken zijn. Hij bedenkt al zijn videoproducties zelf en weet iedereen die meewerkt altijd enthousiast te motiveren. Daarnaast is Kaj ook presentator van Concentrate en het RTL-programma 'SOS Mijn Vakantie Is Een Hel', en was hij een van de finalisten van Expeditie Robinson 2017.

Samenwerking

Naast 'Kaj's Typetjes' is Kaj Gorgels een ijzersterke presentator en formatbedenker. Hij is in te zetten voor verschillende items en weet op zijn eigen spontane manier de kijker te boeien. Zijn doelgroep is voornamelijk millennials en hij heeft naast YouTube een grote following op Facebook en Instagram.

Sales: Falke van der Zander - 06 1208 6245
Stuur Falke een e-mail

Partner Manager: Marije van Weert - 06 174 375 39
Stuur Marije een e-mail

 

 

YouTube
104.808
12.321.038 views
Instagram
Best of Kaj Gorgels
Kaj's Typetjes vindt vooral plaats op Instagram en Facebook. Op zijn YouTube houdt Kaj weekvlogs bij, waaronder deze vlog met o.a. zangeres Maan, Monica Geuze en Ella Bandta (Rianna).
YouTube