Concentrate BOLD

Mannen en stoere vrouwen lifestyle kanaal

Concentrate breidt nog verder uit! Met volle trots presenteert het succesvolle online jongerenplatform weer een nieuw kanaal: ‘Concentrate BOLD’. Het YouTube-kanaal zit met zijn content op het scherpst van de snede en is bedoeld voor mannen en stoere vrouwen. De gezichten van het kanaal zijn JayJay Boske (Day1 en Expeditie Robinson), Kaj van der Ree (Concentrate en 3FM) en Niels Oosthoek (Gierige Gasten). Ook presentatrice Iris Enthoven komt het team versterken en verzorgt onder andere samen met Niels de presentatie van het nieuwe programma ‘The Pick-up Line’ - een samenwerking met Xite – en is co-host in het spraakmakende format ‘Big Bang BOLD’. De eerste aflevering van het nieuwe programma ‘Zwijgrecht’ staat inmiddels online. Hierin zit Temptation Island verleidster Danyla samen met haar vriend aan de leugendetector en stellen elkaar pittige vragen.

Zwijgrecht - Maandag om 17:30 uur In zwijgrecht krijgen vrouwen de kans de waarheid te achterhalen bij hun boyfriend. Wat heeft hij allemaal uitgespookt in het verleden? Is hij altijd eerlijk geweest? De man in kwestie komt naar een locatie en denkt dat hij enkel een interview heeft over zijn relatie. Hij moet in een ME busje stappen en daar zit zijn vriendin, Niels, JayJay en een leugendetector. In een vragenvuur komt de waarheid boven water. Wel heeft de man de mogelijkheid zich één keer te beroepen op zijn zwijgrecht. ‘Zwijgrecht’ is elke maandag om 17:30 uur te zien bij Concentrate BOLD.

The Pick-up Line (in samenwerking met XITE) - Woensdag om 17:30 uur Welke pick-up line werkt het beste? Hoe moet je jezelf kleden om makkelijk te scoren? Wat werkt beter nuchter of onder invloed zijn om een chick te scoren? Op die vraag zoeken Niels Oosthoek en Iris Enthoven het antwoord in ‘The Pick-Up Line’ op diverse festivals deze zomer. In een samenwerking met XITE maakt BOLD zich klaar voor het festivalseizoen als het aankomt op scoren, hosselen of regelen. Wat zijn de do’s en don’t? Xite interviewt de artiesten die optreden en vraagt de bezoekers naar de beste pick-up line. BOLD gaat vervolgens de pick-up lines tot uitvoering brengen. ‘The Pick-up Line’ is op woensdag om 17:30 uur te zien bij Concentrate BOLD.

Big Bang BOLD (Tech & Wetenschap) - Vrijdag om 17:30 uur Hoe maak je een raket van huis, tuin en keuken spullen? Welke martelmethode bestaan er? Big Bang BOLD is het spraakmakende wetenschappelijk programma van BOLD. Waarin Kaj, JayJay, Niels en Iris de meest uiteenlopende dingen testen en uitproberen. Bij Big Bang BOLD kan het niet gek genoeg en is een op geheel eigen wijze ‘don’t try this at home’ serie. ‘Big Bang BOLD’ is elke vrijdag om 17:30 uur te zien bij Concentrate BOLD. Daarnaast zijn er nog een aantal formats in ontwikkeling in de thema’s travel, lifestyle en pranks. Hierover later meer.

Meer informatie: www.youtube.com/concentratebold

Sales: Bob ten Berge - 06 1224 9138
Stuur Bob een e-mail

Channel Manager: Roshan Tewarie – 06 3001 7633
Stuur Roshan een e-mail

PR & communicatie: Melanie van Gelderen - 06 2097 8351
Stuur Melanie een e-mail

Website YouTube